Samenwerking

Uitbreiding samenwerking Het Slagersatelier & Horecaslagerij van de Klashorst
In 2015 zijn Gert van de Klashorst en Jochem Diekerhof ‘het Slagersatelier’ begonnen, een atelier gespecialiseerd in het dry-agen van vlees. Doel was de krachten te bundelen,een samensmelting van kennis en kunde, ijzersterke inkoopkanalen en een uitstekend commercieel netwerk uit te bouwen.
Na twee jaar succesvol te hebben samengewerkt hebben zij besloten deze samenwerking verder uit te breiden.Naast de scharrelslagerij waarvan Jochem de drijvende kracht is, zullen Gert en Jochem Horecaslagerij van de Klashorst verder gaan uitbouwen.
Het assortiment zullen zij gaan uitbreiden en zal ook voor een belangrijk deel
samenhangen met uw vraag. We zullen delen en rassen gaan voeren die aan uw specifieke vraag voldoen.
Vast in het aanbod van Dry-aged vlees zijn Hollands dubbeldoel, Spaans Rubia Galicia en Hollands Blonde d’Aquitaine rund, daarnaast uiteraard het vaste assortiment topkwaliteit en op maat gesneden vlees zoals u van ons gewend bent.
Vanaf 2017 zal Jochem verantwoordelijk zijn voor de verkoop en promotie van
Horecaslagerij van de Klashorst, alsmede voor het Slagersatelier.
U kunt Jochem bereiken bereiken op 06-28777809 of via
jochem@horecaslagerijklashorst.nl

 

 

 

Reageren is niet mogelijk